НОВИНИ

October 21, 2015

Приключва санирането на първия одобрен блок в страната

2015-10-04-2865Приключва работата по енергийно обновяване на първия одобрен в страната блок. Адресът на жилищната сграда е гр. Благоевград, ул. Братя Иванови №1.

Цялата документация по кандидатстване на сградата е подготвена от екипа на фирма Кедрон 7.

Управителите на етажни собствености, които  едва сега започват работа по програмата за енергийна ефективност, трябва да знаят, че работата им не приключва с подаване на заявление за интерес и финансиране и подписване на договор с общината. При започване на строителните дейности председателят на управителния съвет е сериозно ангажиран с организационни работи и осигуряване на достъп за подмяна на дограми, взимане на размери и др.

Всички актове за извършени СМР се подписват и от председателя на управителния съвет, като така се удостоверява изпълнението на обекта и извършените количества работа.

Ремонтните дейности са със средна продължителност 60 дни, като в това време управителят на етажната собственост има сериозен ангажимент към изпълнението на проекта.

Към момента около 90 сгради клиенти на фирма Кедрон 7 са одобрени за саниране.

Ние успешно минахме през всички етапи на програмата за енергийна ефективност, което ни даде допълнителен опит и знания, които да предложим на следващи наши клиенти.