НОВИНИ

January 6, 2016

Промоция за клиентите ни в гр. Дупница

campaignЕкипът на Кедрон 7 предлага  ново промоционално предложение за всички наши бъдещи клиенти в гр. Дупница.

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА:

Многофамилните жилищни сгради на територията на гр. Дупница, които подпишат договор за управление и поддръжка с фирма Кедрон 7 до края на месец март 2016 г. ще ползват услугите „Професионален домоуправител” и „Професионален касиер” с два месеца безплатен период.

Промоцията важи при подписване на договор с минимален срок от една година, като първите два месеца услугите ни ще бъдат напълно безплатни за всички живущи във сградата.

Всички многофамилни жилищни сгради, които искат да се възползват трябва да знаят, че промоцията е в сила докато не бъдат подписани 50 договора или до края на март месец 2016 г.

За да станат наши клиенти собствениците в етажната собственост трябва да проведат общо събрание за избор на домоуправител, на което може да присъства и представител на фирмата, които да разясни предлаганите услуги и да отговори на възникнали въпроси.

Решението за избор на професионален домоуправител се взима с мнозинство петдесет плюс един от представляваните идеални части.

Допълнителна информация и оферти можете да получите на тел. 0876 400 535 , 0701 4 02 13 или в офиса ни – жк. Развесена върба бл. 3 /партер/.