Ново ниво в управлението на етажна собственост

Вече пета година екипът на Кедрон 7 се опитва да надгражда услугите, които предлагаме на клиентите си. Стремежът за развитие ни доведе до разработване и внедряване на нов уникален за българския пазар софтуерен продукт.

Продуктът е разработен от фирма Ценроида, която спечели награда с него за най-добра студентска компания през 2016 г.

Софтуерът оптимизира работата на касиерите, като ни позволява мобилност при събиране на такси и разпределяне. Всички плащания се отбелязват на устройство в момента на плащане, а клиентът получава квитанция, в която подробно е описано какви задължения са погасени, какъв е баланса на жилището и дължат ли се още такси.

Важното за клиентите ни и нещото което прави платформата уникална е, че всеки апартамент е с отделен баланс, като всеки собственик на апартамент след регистрация ще може да получи код за идентификация, с който да следи начисляването на такси за апартамента си, платените депозити по дати, задължения ако има такива. Смятаме, че по този начин нашите клиенти ще бъдат спокойни, че не им се начисляват ненужни такси и няма да плащат задължения на други жилища, които имат неплатени суми.

След като провери комуналните си задължения в онлайн платформата, всеки собственик ще може да ги заплати на касиерите ни, онлайн със системата на Ипей, както и в офисите на Изипей в цялата страна.

За регистрация на клиенти, натиснете бутона.