НОВИНИ

July 4, 2019

Вече ще ви уведомяваме със смс за неплатени такси

Винаги сме се стремили да надграждаме и подобряваме предлаганите услуги. Водени от тази идея преди 3 години разработихме специализиран софтуер, който да дава пълна яснота и прозрачност, относно комуналните задължения във всяка етажна собственост.

След внедряване на системата, създадохме възможност всеки наш клиент да се регистрира и да следи начислените за жилището му и съответно платените задължения.
Наложи се достъпът да бъде принудително ограничен, докато покрием изискванията на GDPR.

От началото на юли 2019 г. системата ни покрива всички изисквания за защита на личните данни и възможността за достъп и регистрация на клиенти е отново достъпна.
Следващото нещо което надградихме е, че вече всеки наш клиент с пресрочени задължения, ще получава смс с размера на пресрочените такси.
Забързаното ни ежедневие, често води до пропуснати и забравени задачи, ние знаем, че входните Ви такси не са първото нещо за което мислите, за това вече ще получавате допълнително уведомление. Така няма да има опасност да се натрупат големи задължения, които в последствие да затруднят семейния Ви бюджет.

Благодарим Ви, че работим заедно.