НОВИНИ

November 2, 2011

Проблемите, които стоят пред нашите клиенти

Все повече хора се доверяват на услугите, които предлага фирма „Кедрон 7” ООД. Управляваните от нас етажни собствености имат своите проблеми. Най-често срещаните възникват, при установяването на правила за вътрешния ред в етажната собственост, тъй като в една сграда живеят хора с различен мироглед, възраст и светоусещане.

Част от действията, които предприемаме, за въвеждане на норми на поведение в етажната собственост, са въвеждането на контрол на достъпа.

В една от управляваните от нас етажни собствености предстои монтиране на входна врата, с електронна брава и механизъм за контролиран достъп на външни лица.

За да решат живущите кой да монтира и достави вратата, ние бяхме подготвили три оферти, които да ги улеснят при избора. Събирането на финансовите средства за новата врата и контрола при монтажа също е наш ангажимент.

В другите кооперации, където поддържаме и управляваме общите части решаваме проблемите с наемателите, чрез писмени предупреждения и мерки предвидени в Закона за управление на етажната собственост.

Все повече стават хората, които търсят помощта ни, за да разрешат проблемите с хигиената в общите части. Почистването на входа в жилищна сграда променя изцяло вътрешния облик и това се забелязва от клиентите ни.

За добрия външен вид и уют, неминуемо много допринасят зелените площи пред сградата. Време е зелените площи и градини да бъдат подготвени за зимния период. Събирането на падналите листа освен за естетическия вид на градината, допринася и за здравето на дърветата и храстите.

Надяваме се, че успяваме да отговорим на високите изисквания, които имат клиентите ни с нужното качество.